More Books:

Perangna Hades
Language: en
Pages: 120
Authors: Ashok Kumawat
Categories:
Type: BOOK - Published: 2021-04-19 - Publisher:

This book is bilingual (Sundanese & English). Raja Shatrudev ti Lalpur hoyong ngawasa sakumna dunya. Anjeunna raja anu kuat pisan sareng nganiaya masarakat umum ku sababaraha cara. Kusabab pasukanana anu ageung, henteu aya raja anu tiasa ngéléhkeun anjeunna dina perang. Anjeunna parantos ngarebut buana Éropa sareng Asia. Akhandraj nyaéta budak